header imageContact
Bouwstaaltechniek Nederland bv
Postbus 514
9400 AM Assen
T. +31 (0)592 - 331 352
F. +31 (0)592 - 331 223
info@bouwstaaltechniek.nl

Bedrijfsinformatie:
KVK 040.76070 Meppel
Links
http://www.adenfi.nl
Algemeen
http://www.vobn.nl
http://www.koudegietbouw.nl
http://www.hakron.nl
http://www.molenaar-beton.nl
http://www.stoterbeton.nl
http://www.acwinfo.nl
Referentie's
http://www.hollandsemeesters.eu/

Op de grens van het oude en het nieuwe land verrijst het vierde stadsdeel van Almere: Almere Poort. Op een steenworp van zowel de Amsterdamse dynamiek als van de schoonheid van het Gooi. Direct gelegen aan de A6 en eveneens vrijwel naast de A1 gelegen met het IJmeer als natuurlijke afscheiding. Midden in Almere Poort ligt het Europakwartier. Dit gebied kenmerkt zich door een ontspannen stedelijk karakter: veel appartementen in een ruime opzet. De doordachte mix van kantoren, scholen, buurtvoorzieningen en winkels maakt van het Europakwartier een levendige en representatieve wijk. Zo wordt de wijk ontsloten door een brede groene bomenlaan, de Europalaan.

De allereerste woningen in Almere Poort worden meteen blikvangende klassiekers. Daarom dragen ze ook een historische naam: Hollandse Meesters. Hollandse Meesters bestaat uit twee deelgebieden. Deelgebied één omvat 82 appartementen, een kinderdagverblijf, een bedrijfsruimte en een supermarkt met daar omheen een tweetal kleinere winkels. In deelgebied twee zullen 89 appartementen, een basisschool, kantoorruimten, een gezondheidscentrum en enkele bedrijfsruimten worden gerealiseerd. De nieuwe woningblokken zijn genaamd Brueghel, Fabritius, Flinck en Van Gogh.

http://www.dinkelpark.nl
In De Toren komen 51 koopappartementen. De Toren bestaat uit 17 verdiepingen en op iedere verdieping komen 3 appartementen.